Gewoon Hans

Business Coach

Kroes Advies Orgaan wordt geleid door mijn persoontje, Gewoon Hans.

Doelstelling is om met dit Advies Bureau New World Online in de markt te plaatsen.

J.W.M. Kroes – Mijn Verhaal

Hoi,

Ik ben J.W.M. Kroes, geboren aan de Nieuwe Uitleg te Dalfsen in 1969.

Ik heb een fijne jeugd gehad. Nadat ik 1991 ontslag genomen had van een administratieve job ben ik op wereldreis gegaan. 

Later ben ik in Groningen komen te wonen en in 1998 heb ik opnieuw, ditmaal werkzaam bij de ING Bank, protest aangetekend. Ik kwam in de ziektewet omdat ik intern de kredietcrisis wereldwijd al zag aankomen. Ik wilde hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden.

Ik woonde samen en ontmoette mensen die mij mijn vorige incarnaties vertelden en dat ik karma moest gaan uitwerken in dit leven.

Mijn leven liep verder normaal totdat mijn broer Marco in 2002 verongelukte.

Ik werd toen ernstig ziek, zeer ernstig.

Achteraf lag de oorzaak in vorig levens. Ik kwam op karma uit!

Ik wist niet wat mij overkwam toen mijn broer verongelukte. Later bleek dat een delict dat landelijk in de media kwam, de oorzaak was! Toch was en is het mijn eigen schuld. Want er is nog een oorzaak voor de oorzaak van het delict!

Mijn afstudeeropdracht is anno 2021 dan ook New World Online.

Een karma-afstudeeropdracht, ofwel een soort van revalidatie- dan wel rehabilitatieproces.

cloud

Net als Kroonprinses Amalia, heb ik 15 jaar mandekking gehad middels dwangverpleging. Met een tegenovergesteld Motief. Ik weet hoe dit voelt. Privacy is iets waardevols. Informatie over mijn persoontje kunt u alleen vertrouwen op basis van deze pagina. De rest is uw gedachten over mij. Uw schijf/geest in uw laptop, waar uw (schadelijke/positieve gedachten en motieven (onbewust) geprogrammeerd zijn!

Volgend leven komt u dit dan tegen vanuit uw onzichtbare cloud. Digid of niet. Uw soul kent u. Achter uw Soul, zit de Server. Deze energie kunt u aanroepen middels medium Jezus of God. Echter u kunt terugvallen in uw eigen Cloud, net als ik in 2010, om dit te herprogrammeren. Vandaar Ondertrouw, omdat ik in vorig levens als ziel met haar getrouwd ben geweest en daarna ben gaan scheiden! Mijn kant van Karma Verhaal.

In april 2023 ben ik voornemens terug te gaan naar Dalfsen. Op een voor mij bekend adres. Media; uit voorzorg….respecteer mijn Ouders, die zijn 80+ en hebben al stil verdriet met overlijden van hun Zoon Marco.

Waarom samenwerken met Kroes Advies Orgaan?

 

ERVARINGEN

Mijn Ziel heeft ervaringen opgedaan in vorige incarnaties. Natuurlijk valt dit niet te bewijzen. Deze ervaringen vormen een basis.

Dit leven heb ik niet veel gedaan, behalve mijn ziekte ofwel karma uitzieken.

Opleidingen

  • SPD-boekhouding

Ervaringen

  • Verkoop bij Euroboek
  • ING BANK (hypotheekadviseur)
  • Callcenter medewerker

Vorige Incarnaties

  • Marcus Antonius
  • Socrates
  • Imhotep
  • Hoge Priester (lang geleden)

Boeken & Publicaties

Momenteel, oktober’21 ben ik bezig om mijn ervaringen tijdens de behandeling in de Kliniek opgedaan in boekvorm uit te geven!

Of dit lukt is afwachten. Anders wordt het een ebook die in de Webshop New World Online verkocht zal gaan worden.

Karma

Ervaringen tijdens de Kliniekopname