• vorig jaar zomer in Rijssen geweest, super Christelijk, waar ik de vakantie zonder ouders begon! Was toen samen met mijn Neef…)net genezen van gebroken been, op de fiets vanuit geboortedorp naar camping Gold´n kett´n )dhr Voortman was destijds de glazenblazer, beheerder dus…en ik ik was veertien jaren oud!
  • eerst keer op politiebureau geweest na stapnacht+ de bloemetjes letterlijk buiten zetten vanuit LUCKIE…of ..nou jah…long time ago..richting de heuvels…
  • In 2023 even op weg naar Enschede gestopt op de camping en aan de vrouwelijke eigenaar gevraagd of ik effe mocht buurten als oud…gast…
  • dus hieronder een vlog+save the world for joy..ik kan mij LA/games herinneren..met Rita of zwemmer…
  • https://youtu.be/fNaZqeJ1O54

gezichtsverlies van prof voetballer dirk kuyt…het is gissen…maar excuses voor privacy en bron bekend maken! 4 mrt 2024